ARION Applikációk
Szerves savak
Szerves savak
Az élelmiszeriparban fontos a főbb szerves savak azonosítása és mennyiségi meghatározása gyümölcsökből és zöldségekből. A szerves savaknak fontos szerepük van az íz, stabilitás és minőség megőrzés szempontjából. A szerves savak szénhidrátok, zsírok, proteinek aerob oxidációjával keletkeznek a biológiai rendszerekben.
Standard elegy
Oszlop: | ARION® Polar C18, 5 µm |
Méret: | 250 mm × 4.6 mm |
Termékszám: | ARI-5721-LM46 |
Mozgó fázis: | 0,05% H3PO4 |
Áramlási sebesség: | 1.0 ml/perc |
Hőmérséklet: | 30 °C |
Detektálás: | UV @207 nm |
Analitok: | 1. Hangyasav 2. Ecetsav |
Cégünkről
Elérhetőségek
1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.
+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54