ARION Applikációk
Monoszacharidok, diszacharidok és cukoralkohol
Applikáció letöltése
Monoszacharidok, diszacharidok és cukoralkohol
A szacharidok és cukoralkohol analízise az egyik leggyakoribb az élelmiszeripari vizsgálatoknál, a gyártók minőségbiztosítási osztályain és a hatóságok felügyeletén. Ezt az elemzést étel- és italhamisítás kimutatására is használják.
Anyag: Monoszacharidok, diszacharidok és cukoralkohol
Standard elemzése ARION® oszlopon
Oszlop: | ARION® NH2, 5 µm |
Méret: | 250 mm × 4.6 mm |
Termékszám: | ARI-5736-LM46 |
Mozgó fázis: | ACN/víz 75/25 (v/v) Izokratikus elúció |
Áramlási sebesség: | 1.5 ml/perc |
Hőmérséklet: | 35°C |
Detektálás: | RID |
Analitok: | 1. Fruktóz 2. Szorbit 3. Glükóz 4. Szacharóz 5. Maltóz 6. Laktóz |
Répalé elemzése ARION® oszlopon
Berkenyelé elemzése ARION® oszlopon
Cégünkről
Elérhetőségek
1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.
+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54