ASTRA Applikációk
Cukrok és szerves savak a balzsamecetben
Applikáció letöltése
Cukrok és szerves savak a balzsamecetben
A balzsamecetet gazdag íze miatt kedvelik, amely a cukrok és a szerves savak finom egyensúlyának eredménye. E komponensek elemzése elengedhetetlen a minőség fenntartására és a jellegzetes ízprofilok kialakítására törekvő gyártók számára.
A cukrok, elsősorban a glükóz és a fruktóz, édes ízt biztosítanak, míg a szerves savak, különösen az ecetsav, a jellegzetes savanykás ízt adják. E vegyületek szintjének megértése segít biztosítani az állandóságot a tételek között, fokozza a teljes ízélményt, és lehetővé teszi a harmonikus egyensúly megteremtéséhez szükséges kiigazításokat. Ezenkívül a szigorú elemzés támogatja a minőségellenőrzést és a jogszabályi megfelelést. Sok régió szigorú normákat ír elő a balzsamecet gyártására vonatkozóan, és a rendszeres tesztelés biztosítja e szabályok betartását, növelve a fogyasztói bizalmat a termék iránt.
Összefoglalva, a cukrok és szerves savak elemzése a balzsamecetben kulcsfontosságú a kiváló minőségű termékek készítéséhez, amelyek örömet szereznek a fogyasztóknak és fenntartják az autentikusságot ebben a kedvelt ízesítőben.
Anyagok:
Glükóz, CAS szám: 2280-44-6
Fruktóz, CAS szám: 57-48-7
Ecetsav, CAS szám: 64-19-7
Oszlop: | Astra® Sugar H (S), 10µm |
Méret: | 300x8mm |
Termékszám: | AST-5927-VN80 |
Mozgó fázis: | 0,1% H2SO4 UPW-ben Izokratikus elúció |
Áramlás: | 0.5mL/perc |
Hőmérséklet: | 80°C |
Detektálás: | RID (55°C) |
Injektálás: | 0.3 µl |
Max. nyomás | 19 bar |
Analitok: | 1. Glükóz |
2. Fruktóz | |
3. Ecetsav |

Balzsam ecet az ASTRA® Cukor H(S) oszlopon
Cégünkről
Elérhetőségek
1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.
+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54