ASTRA Applikációk

Cukrok és szerves savak a balzsamecetben

Applikáció letöltése

Cukrok és szerves savak a balzsamecetben

A balzsamecetet gazdag íze miatt kedvelik, amely a cukrok és a szerves savak finom egyensúlyának eredménye. E komponensek elemzése elengedhetetlen a minőség fenntartására és a jellegzetes ízprofilok kialakítására törekvő gyártók számára.

A cukrok, elsősorban a glükóz és a fruktóz, édes ízt biztosítanak, míg a szerves savak, különösen az ecetsav, a jellegzetes savanykás ízt adják. E vegyületek szintjének megértése segít biztosítani az állandóságot a tételek között, fokozza a teljes ízélményt, és lehetővé teszi a harmonikus egyensúly megteremtéséhez szükséges kiigazításokat. Ezenkívül a szigorú elemzés támogatja a minőségellenőrzést és a jogszabályi megfelelést. Sok régió szigorú normákat ír elő a balzsamecet gyártására vonatkozóan, és a rendszeres tesztelés biztosítja e szabályok betartását, növelve a fogyasztói bizalmat a termék iránt.

Összefoglalva, a cukrok és szerves savak elemzése a balzsamecetben kulcsfontosságú a kiváló minőségű termékek készítéséhez, amelyek örömet szereznek a fogyasztóknak és fenntartják az autentikusságot ebben a kedvelt ízesítőben.

Anyagok:

Glükóz, CAS szám: 2280-44-6
Fruktóz, CAS szám: 57-48-7
Ecetsav, CAS szám: 64-19-7

Oszlop: Astra® Sugar H (S), 10µm
Méret: 300x8mm
Termékszám: AST-5927-VN80
Mozgó fázis: 0,1% H2SO4 UPW-ben Izokratikus elúció
Áramlás: 0.5mL/perc
Hőmérséklet: 80°C
Detektálás: RID (55°C)
Injektálás: 0.3 µl
Max. nyomás 19 bar
Analitok: 1. Glükóz
2. Fruktóz
3. Ecetsav

Balzsam ecet az ASTRA® Cukor H(S) oszlopon

Cégünkről

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Elérhetőségek

1087 Budapest,
Asztalos Sándor u. 5-6.

+36 30 922 85 18
+36 30 966 65 36
+36 20 491 72 54

info@bioszeparacio.hu